Η Θεότητα της Ζωής: Το αστραφτερό ελληνικό ντελικατέσεν στην καρδιά του Λονδίνου που μαγεύει τους Βρετανούς - iefimerida.gr

Η Θεότητα της Ζωής: Το αστραφτερό ελληνικό ντελικατέσεν στην καρδιά του Λονδίνου που μαγεύει τους Βρετανούς

Η Θεότητα της Ζωής: Το ελληνικό ντελικατέσεν στην καρδιά του Λονδίνου που μαγεύε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καρδιά μιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης, κοντά στο Βρετανικό Μουσείο, υπάρχει ένας εξαίρετος πρεσβευτής της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας με φανατικούς πελάτες.Το ντέλι «Θεότητα της Ζωής», παιδί του Θεσσαλονικιού Νίκου Νυφούδη, προέκυψε εντελώς βιωματικά. «Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Λονδίνο», εξηγεί ο Νίκος Νυφούδης «Ενοιωσα το τι σημαίνει να μην μπορείς να βρεις μια πραγματική φέτα και ένα κρητικό παξιμάδι».

Αυτό το... στερητικό σύνδρομο ξεκίνησε σαν αστείο και κατέληξε πολύ σοβαρα με το «Life Godess» να προσφέρει στο κέντρο του Λονδίνου παραδοσιακή προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Μέσα στο κατάστημα τα πάντα αποπνέουν Ελλάδα, από τα παραδοσιακά κουλούρια μέχρι τα σάντουιτς που γίνονται όλα με φέτα, παστράμι Δράμας, προσούτο Ευρυτανίας και γραβιέρα Κρήτης.

Οταν οι φούρνοι «παίρνουν φωτιά» οι πίτες της Μαριάννας ετοιμάζονται ,για να ακολουθήσουν σούπες, παραδοσιακά πιάτα με κρέας και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα για τις «μάχες» με τους Λονδρέζους κατά τη διάρκεια του lunch break στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ