Κατερίνα Γούναρη -Η νεαρή καλλονή που εγκατέλειψε την Αθήνα, εγκαταστάθηκε στη Λάρισα και δημιούργησε το πολυσαπούνι ΖΕΝ που κάνει θραύση

H εντυπωσιακή Κατερίνα Γούναρη είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα σαπούνια ΖΕΝ, το σαπούνι πολλαπλών εφαρμογών από 100% ελαιόλαδο, νερό και σόδα

«Το ΖΕΝ δεν είναι ένα ακόμη σαπούνι αλλά τρόπος ζωής και μια απάντηση στον υπερκαταναλωτισμό του σύγχρονου ανθρώπου. Ένα από τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του είναι η απέριττη απλότητά του. Έτσι το όνομα επιλέχθηκε με βάση τη λιτή εμφάνιση και την απλή σύσταση» λέει η Κατερίνα γιο το «παιδί της» μιλώντας στο Popaganda.gr.

Το σαπούνι ΖΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε δραστηριότητα καθαρισμού και απολύμανσης που έχει να κάνει είτε με την ατομική υγιεινή, είτε με κάποιο χώρο. Χρησιμοποιείται για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, για τα πατώματα, τα μπάνια, τα πιάτα, τα μάρμαρα και το πουρί, για τα ρούχα, για τα φυτά, τα τζάμια, για την απομάκρυνση των αλάτων, σημειώνει η Κατερίνα.

Διαβάστε στο Popaganda.gr ολόκληρη τη συνέντευξη της Κατερίνας Γούναρη, τι είπε για την... επιστροφή στη φύση (εγκατέλειψε την Αθήνα για να εγκατασταθεί στη Λάρισα) και φυσικά πού μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα ΖΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ