Ψυχάρης και Μουρούτης μαλώνουν στο twitter για το «πέτσινο πέναλτι» του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Ψυχάρης και Μουρούτης μαλώνουν στο twitter για το «πέτσινο πέναλτι» του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αντιστάθηκε ο βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης στον πειρασμό να πειράξει τον δηλώμενο Ολυμπιακό Γιώργο Μουρούτη που γκρίνιαζε στο twitter για τις περιπέτειες του Ολυμπιακού χθες απέναντι στην Μάντσεστερ.

Ο Αντώνης Πανούτσος του απήντησε «Η αργή έγινε με tweet του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που έγραψε: «Μισή ώρα καντενάτσιο την MU πέτσινο πέναλτι, άδικο φάουλ, δεν πειράζει Θρύλε!» Αδικο φάουλ ναι. Πέτσινο πέναλτι όχι. Ο Χολέμπας πέφτει στην πλάτη του και τον ρίχνει κάτω.»

Λίγο αργότερα παρενέβη ο Ανδρέας Ψυχάρης με την λακωνική ερώτηση «πέτσινο πέναλτι;» Ο Γιώργος Μουρούτης σε μια ... επίδειξη ψυχραιμίας απάντησε «προφανώς ήσουν Βουλή δεν είδες το ματς » για εισπράξει την απάντηση του βουλευτή «κατανοώ την στενοχώρια σου αλλα μάλλον πρέπει να διαβάσεις τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου».

Σήμερα, ο Ανδρέας Ψυχάρης έγραψε υπαινικτικά στον προσωπικό του λογαριασμό: «Οι Ολυμπιακοί αντί να κλαιγονται για ένα δήθεν πέτσινο πέναλτι θα πρέπει να χαίρονται που παρουσίασαν μια βελτιωμένη εικόνα στην Ευρώπη.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ