Ποιος θέλει να πιει ένα ποτήρι Νέλσον Μαντέλα; - iefimerida.gr

Ποιος θέλει να πιει ένα ποτήρι Νέλσον Μαντέλα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις κόρες και μια εγγονή του Νέλσον Μαντέλα προωθούν ένα κρασί που φέρει το όνομα του αποθανόντος ηγέτη της Νότιας Αφρικής, στην αγορά της Ολλανδίας.

Οι δύο γυναίκες ελπίζουν ότι το διάσημο όνομα του ηγέτη θα τους ανοίξει τις πόρτες της Ευρώπης. Το κρασί πωλείται με το όνομα «House of Mandela» -Οίκος Μαντέλα. «Ως οικογένεια πάντα θέλαμε να αφηγηθούμε την ιστορία της οικογένειας Μαντέλα» δήλωσε η μεγαλύτερη κόρη του ηγέτη Μακαζίβε, σε συνέντευξη τύπου στο Αμστερνταμ.
Τέσσερα κρασιά βγαίνουν στην αγορά της Ολλανδίας, δύο κόκκινα, ένα Μερλό και ένα Πινό, καθώς και δύο λευκά, ένα Σαρντονέ και ένα Σοβινιόν Μπλαν στην τιμή των 5,49 ευρώ το μπουκάλι. Η ιδέα να προωθηθεί μια μάρκα κρασιών γεννήθηκε μετά τα 85α γενέθλια του ηγέτη και έγινε πιο συγκεκριμένη το 2010 όταν η κόρη και η εγγονή του Μαντέλα ίδρυσαν εταιρεία για να προωθήσουν κρασιά της Νότιας Αφρικής. Τα κρασιά διατίθενται ήδη στην αγορά της Κίνας, του Καναδά και της Βραζιλίας.
Η νέα αυτή εμπορική κίνηση έρχεται 3 μήνες μετά τον θάνατο του Μαντέλα, του οποίου η μακρά ασθένεια και το μακροχρόνιο κώμα, έφεραν έριδες στην οικογένειά του. Η εγγονή Μακαζίβε βρίσκεται ήδη σε δικαστικές περιπέτειες γιατί θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο στις εταιρείες που φέρουν την επωνυμία του Μαντέλα.

Ποιος θέλει να πιει ένα ποτήρι Νέλσον Μαντέλα; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ