Αφαίρεσαν από τον Καβαλιέρε τον τίτλο του Ιππότη - iefimerida.gr

Αφαίρεσαν από τον Καβαλιέρε τον τίτλο του Ιππότη

Οχι πια Καβαλιέρε μόνο Σίλβιο: Ο Μπερλουσκόνια απώλεσε και τον τελευταίο τίτλο π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έπαψε πλέον να είναι «Καβαλιέρε», να φέρει δηλαδή τον τιμητικό τίτλο του «Ιππότη» ο οποίος απονέμεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ιταλίας σε επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο της οικονομίας της χώρας.Η Εθνική Ομοσπονδία των Ιταλών Ιπποτών έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι ο Μπερλουσκόνι ζήτησε ο ίδιος να παυθεί από μέλος της ένωσης αυτής, καθώς επίσης και ότι δεν έχει εφεξής την δυνατότητα χρήσης του τίτλου.

Η Ομοσπονδία των Ιταλών Ιπποτών διευκρίνισε ότι είχε αρχίσει εδώ και κάποιο καιρό η διαδικασία απομάκρυνσης του Ιταλού κεντροδεξιού πρώην πρωθυπουργού από τις τάξεις της.

Η διαδικασία αυτή συνδέεται με την αμετάκλητη καταδίκη του για φορολογική απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το Ακυρωτικό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ