«Εκοψα το λαιμό της για να έχει κάτι να θυμάται από μένα» ομολόγησε ο 26χρονος, που τον χώρισε η φίλη του - iefimerida.gr

«Εκοψα το λαιμό της για να έχει κάτι να θυμάται από μένα» ομολόγησε ο 26χρονος, που τον χώρισε η φίλη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη όλα τα νικάει κι όλα τα ξεπερνάει. Περίπου μάλλον. Ειδικά στις περιπτώσεις που τα ενθύμια από τα σημάδια της αγάπης σου δεν είναι ακριβώς τόσο αγαπησιάρικα.Ο 26χρονος θύτης σπουδάζει αστρολογία. Μια μαγική επιστήμη με συγκεκριμένους κινδύνους. Το ένα είναι να γίνεις η Λίτσα Πατέρα. Το άλλο είναι όταν αντί να παρατηρείς τα άστρα, αρχίζει να αστράφτει το μάτι σου. Κάπως έτσι ή κάπως αλλιώς, ο επίδοξος αστρολόγος αντέδρασε υπό την επήρεια των άστρων, όταν η 19χρονη φίλη του (για δύο μήνες κι όλας, σιγά δηλαδή τον χρόνο) του είπε "πάπαλα, καπούτ, τελειώσαμε".

Η αντίδραση του ήταν εντελώς ψύχραιμη μόλις επέστρεψαν στο σπίτι της. Αφού την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρά της μπας και περάσει το κακό κι αφού είδε πως το κακό δεν θα περάσει έτσι εύκολα, της χαράκωσε το λαιμό, σε μήκος 7 εκατοστών προκειμένου να μην ντροπιαστεί απέναντι στους φίλους τους.

Αυτή είναι η ρομαντική ιστορία του Γκάρι Ντέιβις και της Ρόμπιν Γκλεγκ Γκίμπσον που ευτυχώς επέζησε. Σε ένα ερωτικό κρεσέντο που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά πρόκειται να εκδικαστεί τον επόμενο μήνα. "Bρήκα μπροστά μου ένα ψαλίδι αλλά δεν μου φάνηκε αρκετά εκφοβιστικό. Μετά είδα το μαχαίρι. Ήθελα να της αφήσω ένα σημάδι για να με θυμάται κάθε φορά που θα κοιτάζεται στον καθρέφτη. Να θυμάται ότι δεν μπορεί να παίζει μαζί μου" δήλωσε ο στοργικός εραστής. Είστε έτοιμοι για μια μόνιμη σχέση;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ