«Αγία Φιάλη» -Εκεί όπου εκλεκτά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σερβίρονται σε ένα μοναστηριακό σκηνικό [εικόνες] - iefimerida.gr

«Αγία Φιάλη» -Εκεί όπου εκλεκτά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σερβίρονται σε ένα μοναστηριακό σκηνικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «Αγία Φιάλη» θα βρεις αυτό για το οποίο σε προϊδεάζει το όνομά του: διαλεχτά τσίπουρα, ούζα, αποστάγματα, κρασιά και μπύρες που συλλέγονται με μεγάλη προσοχή από όλη την Ελλάδα και να τα συνοδέψεις με νοστιμότατους μεζέδες, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις τη μουσική, καθότι στο μαγαζί γίνονται αρκετά ενδιαφέροντα live με «πειραγμένη» ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Ολα αυτά, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, μπορεί να τα απολαύσει κανείς σε ένα χώρο που είναι διακοσμημένος με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μοναστηριακή. Το χειμώνα όλα αυτά. Γιατί το καλοκαίρι, ή, μόλις, τέλος πάντων ανοίξει ο καιρός, υπάρχει και η επιλογή να καθίσεις στα τραπεζάκια έξω.

Δείτε τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στην «Αφία Φιάλη» και το πώς θα φθάσετε στο εστιατόριο στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ