Η συμφωνία ήρθε τρώγοντας: Τρόικα και στελέχη του ΥΠΟΙΚ έφαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, μέσα σε λίγες ώρες - iefimerida.gr

Η συμφωνία ήρθε τρώγοντας: Τρόικα και στελέχη του ΥΠΟΙΚ έφαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, μέσα σε λίγες ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζυγαριά θα πρέπει να βρήκε σαφώς βαρύτερους τους συμμετέχοντες στη μαραθώνια σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ, για το κλείσιμο της νέας συμφωνίας με την τρόικα. Τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που αφορούν το εκτενές μενού των συμμετεχόντων, το μαρτυρά.

Ανατρέχοντας στα ρεπορτάζ των εφημερίδων, για τη μαραθώνια σύσκεψη που ολοκληρώθηκε ξημερώματα Τρίτης, ανάμεσα σε στοιχεία και ατάκες συναντά κανεις κάθε τόσο αναφορές για την μεγάλη πείνα τους. Ετσι, καταμετρήσαμε τα εξής: σουβλάκια γύρω στις δέκα το βράδυ, ειδική παραγγελία για περιποιημένα σάντουιτς από το Ντα Κάπο μετά τα μεσάνυχτα και τρία κουτιά με γλυκά (το ένα για τους δημοσιογράφους) που έφερε ο Γιάννης Σταϊκούρας.

Υπερκατανάλωση θερμίδων, σε συνδυασμό με καθιστική ζωή. Σίγουρα οι πιο αθλητικοί από αυτούς -όπως ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας-, θα φρόντισαν από χθες να κάψουν το περιττό λίπος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ