Γι' αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για σαφάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γι' αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για σαφάρι [εικόνες]

Για αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο. Αλλωστε, έχει φτάσει στα 52 και ακόμη ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχει βρει τη γυναίκα, με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Ισως πάλι να μην αντέχουν δίπλα του εξαιτίας των επιλογών του. Οπως για παράδειγμα τις διακοπές για σαφάρι, που κάνει αυτές τις ημέρες

Ο ηθοποιός και η νέα γυναίκα της ζωής του, η Αμάλ Αλαμουντίν, βρέθηκαν στην Τανζανία για να παρακολουθήσουν τα άγρια ζώα. Ο Κλούνεϊ και η Βρετανίδα δικηγόρος κάνουν... παρέα από τον περασμένο Οκτώβριο και σύμφωνα με το People, που είχε αποκλειστικές τις διακοπές τους για σαφάρι, πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι δύο τους είναι ζευγάρι και όχι φίλοι. Μάλιστα, υπάλληλοι του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν, μίλησαν στο περιοδικό για δύο ανθρώπους ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι και φαίνονταν σίγουρα ερωτευμένοι.

Βέβαια, με διακοπές στην άγρια φύση είναι να απορεί κανείς πόσο θα αντέξει δίπλα του η Αλαμουντίν, μία από τις πιο επιτυχημένες δικηγόρους της Βρετανίας. Πάντως, ο Κλούνεϊ είχε φροντίσει πριν από το σαφάρι να την πάει και στις Σεϋχέλλες τις προηγούμενες ημέρες, προορισμός που είναι σαφώς πιο ρομαντικός από την Τανζανία.

Γι' αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για σαφάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γι' αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για σαφάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γι' αυτό δεν μένει καμία δίπλα στον Κλούνεϊ -Πήγε την καινούρια φιλενάδα του για σαφάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ