Ουκρανοί εθνικιστές ταπεινώνουν με γροθιές τον επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας ζητώντας να παραιτηθεί [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Ουκρανοί εθνικιστές ταπεινώνουν με γροθιές τον επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας ζητώντας να παραιτηθεί [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Russia Today, μέλη του εθνικιστικού κόμματος Svoboda αναγκάζουν με τη βία τον επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης της Ουκρανίας (NTU) να υπογράψει επιστολή παραίτησης, με τη δικαιολογία ότι το κανάλι προβάλει αντι-ουκρανικό περιεχόμενο.

Το γραφείο του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης της Ουκρανίας, Aleksandr Panteleymonov, καταλήφθηκε από ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι είναι μέλη της ελευθερίας του λόγου και της επιτροπής πληροφόρησης.

Το NTU είναι κρατική επιχείρηση και λειτουργεί ο μεγαλύτερος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας. Τα μέλη του κόμματος Svoboda (Ελευθερία) χτύπησαν στο πρόσωπο τον Panteleymonov ζητώντας από εκείνον με βίαιο τρόπο την παραίτησή του: «Υπέγραψε την παραίτησή σου. Κάτσε κάτω! Σου είπα, κάτσε κάτω!» Φώναζε ένα από τα μέλη, ενώ άρχισαν να επιτίθενται με γροθιές στον Panteleymonov.

«Εδώ είναι το χαρτί, το στυλό. Γράψτε γρήγορα την παραίτηση τώρα, ζώο ... Είστε Moskal (ένας υποτιμητικός όρος για τους Ρώσους) σκουπίδια!», ακούγεται στο βίντεο.

Μάλιστα ο γραμματέας του κόμματος Aleksandr Aronets ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την επιστολή παραίτησης.

Ουκρανοί εθνικιστές ταπεινώνουν με γροθιές τον επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας ζητώντας να παραιτηθεί [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ