Γκερέκου, Μπακογιάννη, Πιπιλή και Τατσόπουλος, μαζί στο Περιστέρι, για σταβλίσιες μπριζόλες- Γιατί πιέζουν την πρώην ηθοποιό και υπουργό - iefimerida.gr

Γκερέκου, Μπακογιάννη, Πιπιλή και Τατσόπουλος, μαζί στο Περιστέρι, για σταβλίσιες μπριζόλες- Γιατί πιέζουν την πρώην ηθοποιό και υπουργό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίφημη συνεννόηση των κομμάτων μπορεί να γίνει πράξη -τουλάχιστον έγινε πάνω από τραπέζι με αχνιστά παϊδάκια, σταβλίσιες μπριζόλες και μπόλικο κρασί στο Base-Grill του Περιστεριού, με τις λίστες αναμονής για ένα τραπέζι. Σε ένα τέτοιο τραπέζι κάθισαν μαζί η Αντζελα Γκερέκου, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Πετρος Τατσόπουλος και ο Κώστας Τζαβάρας.

Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης:
«Βλέποντας την παρέα των βουλευτών στο μοδάτο Base-Grill στο Περιστέρι να τσακίζουν παϊδάκια και σταβλίσιες μπριζόλες πίνοντας κρασί, θα νόμιζε κανείς ότι πανηγύριζαν για το τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Η σύνθεση όμως του τραπεζιού τα χαλούσε λίγο και συνεπώς για κάτι άλλο συζητούσαν. Στην πραγματικότητα... «συνωμοτούσαν». Στο ίδιο τραπέζι κάθησαν η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η κυρία Φωτεινή Πιπιλή, η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Αντζελα Γκερέκου (φωτογραφία), ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός κ. Κ. Τζαβάρας (που πλήρωσε και τον λογαριασμό), ο ανεξάρτητος κ. Π. Τατσόπουλος, ενώ μία καρέκλα έμεινε κενή γιατί προοριζόταν για τον βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Τριαντάφυλλο, ο οποίος όμως πήγε... φυλακή. Συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, για να ανακρίνει μαζί με άλλους βουλευτές τους έγκλειστους χρυσαυγίτες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι βουλευτές, για άγνωστο λόγο, ήταν μες στην καλή χαρά. Πείραζε ο ένας τον άλλον και επιχειρούσαν να συντάξουν μιαν άτυπη συμφωνία: να σπάσουν τις κομματικές γραμμές, να συναινέσουν και να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου: «Θα σε στηρίξουμε» της έλεγαν. Η κυρία Μπακογιάννη έμαθα ότι ασκούσε τη μεγαλύτερη πίεση, όπως επίσης προς τον κ. Τατσόπουλο για να είναι και αυτός υποψήφιος (δεν κατάλαβα πού ακριβώς) ώστε να τον στηρίξει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ