Με άνεση στους «8» του Champions League η Τσέλσι, 2-0 την Γαλατασαράι στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Με άνεση στους «8» του Champions League η Τσέλσι, 2-0 την Γαλατασαράι στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο γκολ από τους Σάμουελ Ετό και Γκάρι Κέιχιλ η Τσέλσι του Μουρίνιο πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Γαλατασαράι και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Champions League.

Στη ρεβάνς του 1-1 της Κωνσταντινούπολης, οι Λονδρέζοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, με σκόρερ τον Ετό στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Μπλε διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42' με τον κεντρικό αμυντικό Γκάρι Κέιχιλ που πήρε το ριμπάουντ μετα από απόκρουση του Μουσλέρα σε κοντινή κεφαλιά του Τέρι καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Ρεάλ Μαδρίτης σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με νέα νίκη 3-1 επί της Σάλκε αυτή τη φορά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Δύο γκολ για τη «Βασίλισσα» -όπως και στο 6-1 του πρώτου αγώνα- πέτυχε ο ασυγκράτητος Κριστιάνο Ρονάλντο (21' και 74') που είχε και δύο δοκάρια στο 76΄ και το 83'. Για τους Γερμανούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χόογκλαντ στο 31΄. Το τελικό 3-1 έκανε στο 75΄ ο Μοράτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ