H χήρα του Κομπέιν τρελάθηκε: Λέει ότι βρήκε το Boeing που ψάχνει όλος ο κόσμος [εικόνα] - iefimerida.gr

H χήρα του Κομπέιν τρελάθηκε: Λέει ότι βρήκε το Boeing που ψάχνει όλος ο κόσμος [εικόνα]

H χήρα του Κερτ Κομπέιν τρελάθηκε: Υποστηρίζει ότι εντόπισε το Boeing που ψάχνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που 26 χώρες έχουν διαθέσει πόρους, συστήματα και ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό αναζητούν σημάδια από το χαμένο Boeing της Malaysian Airlines, η Κόρτνεϊ Λοβ ανακοίνωσε ότι το βρήκε μόνη της.Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter και το Facebook, η χήρα του Κέρτ Κομπέιν δείχνει με «στοιχεία» ότι τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρίσκονται στο νησί Pulau Perak.

«Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό μοιάζει με ένα αεροπλάνο και μία πετρελαιοκηλίδα. Οι προσευχές μας συντροφεύουν τις οικογένειες των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 και (η φωτογραφία αυτή) είναι ένα μίλι μακριά από το Pulau Perak, όπου το εντόπισαν για τελευταία φορά 5°39'08.5″N 98°50'38.0″E. Αλλά, πάλι, τι ξέρω εγώ;» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στην οποία είχε σχεδιάσει και το σημείο όπου είναι το αεροσκάφος, αλλά και η πετρελαιοκηλίδα.

Μάλιστα, προτρέπει εκείνους που διαφωνούν μαζί της να κοιτάξουν προσεκτικά τη φωτογραφία.

H χήρα του Κομπέιν τρελάθηκε: Λέει ότι βρήκε το Boeing που ψάχνει όλος ο κόσμος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ