Οταν τα Εξάρχεια μετατρέπονται σε... Σφακιά: Τα καλύτερα στέκια για κρητικό φαγητό - iefimerida.gr

Οταν τα Εξάρχεια μετατρέπονται σε... Σφακιά: Τα καλύτερα στέκια για κρητικό φαγητό

Οταν τα Εξάρχεια μετατρέπονται σε... Σφακιά: Τα καλύτερα στέκια για κρητικό φαγη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από την φυσική ομορφιά, τους φιλόξενους ανθρώπους και τις εκπληκτικές παραλίες όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί την Κρήτη αναπολούν το καταπληκτικό φαγητό, τα ρακάκια, το κρασί και όλες τις τοπικές σπεσιαλιτέ.Πίσω στην πρωτεύουσα, η Αθήνα είναι μία πόλη όπου ελάχιστοι κάτοικοί της δεν «κρατάνε από αλλού». Απλώς ορισμένοι αποβάλλουν τις παραδοσιακές τους καταβολές ενώ άλλοι της προβάλλουν με κάθε ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι κυνηγάμε το παραδοσιακό και απολαμβάνουμε όσο τίποτα τα «μικρά ταξίδια», για όση ώρα διαρκέσει η έξοδός μας σε κάποιο μαγαζί.

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων λοιπόν, φαίνεται να έχουν μία «μικρή Κρήτη» στη γειτονιά τους, με παραδοσιακά μαγαζιά από ανθρώπους του νησιού, να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και τη ρακή να γίνεται δημοφιλέστερη από την μπύρα και το απάκι από το σουβλάκι

Διαβάστε για όλους τους «εκπροσώπους» της Κρήτης και τα καλύτερα στέκια στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ