Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες]

Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο καιρό έκαναν μαζί σχέδια για να παντρευτούν. Τώρα, η σύντροφος του συγκυβερνήτη του εξαφανισμένου Boeing είναι κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο, μαζί με την οικογένειά του, περιμένοντας ένα νέο για το τι του συνέβη.

Η Ναντίρα Ράμλι και ο Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines σχεδίαζαν να παντρευτούν, σύμφωνα με την Daily Mail. Η 26χρονη είναι και η ίδια πιλότος και γνωρίστηκαν στη σχολή πριν από εννέα χρόνια. Η ίδια «πετάει» με την αντίπαλη εταιρεία της Malaysia Airlines, την AirAsia, αλλά είναι κόρη πιλότου της αεροπορικής στην οποία εργαζόταν ο σύντροφός της.

Μέλος της οικογένειας του συγκυβερνήτη δήλωσε πως η κοπέλα προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, για να στηρίξει τη μητέρα του αγαπημένου της, αλλά απαγόρευσε στην οικογένεια να βλέπει τηλεόραση, προκειμένου να μην παρασύρονται από πληροφορίες που αποδεικνύονται αναληθείς.

Υπάρχει βεβαια και ένας λόγος ακόμη. Τις πρώτες ημέρες έπειτα από την εξαφάνιση του Boeing τα δημοσιεύματα δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, για τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους. Μία Νοτιοαφρικανή γυναίκα αποκάλυψε πως ο Χαμίντ κάλεσε την ίδια και μία φίλη της στο πιλοτήριο το 2011, παραβιάζοντας τους κανονισμούς ασφαλείας. Η Malaysia Airlines είχε δηλώσει σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ό,τι κάτι τέτοιο συνέβη.

Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

\

Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Απαρηγόρητη η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Boeing -Σχεδίαζαν να παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ