Το χειρότερο παρκάρισμα όλων των εποχών -Το άφησε στην αμμουδιά, το πήρε η θάλασσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το χειρότερο παρκάρισμα όλων των εποχών -Το άφησε στην αμμουδιά, το πήρε η θάλασσα [εικόνες]

Το χειρότερο παρκάρισμα όλων των εποχών -Το άφησε στην αμμουδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εύκολο παρκάρισμα, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες μανούβρες, αφού ο διαθέσιμος χώρος ήταν άπλετος. Κάπως έτσι αποφάσισε να παρατήσει στην παραλία το αυτοκίνητό του, ένας οδηγός. Μόνο που δεν υπολόγισε την παλίρροια.

Το περιστατικό έγινε στο Λίνκολν Σίτι, στο Ορεγκον, με τους περαστικούς να βλέπουν ξαφνικά το νερό να «καταπίνει» το παρκαρισμένο, στην αμμουδιά, αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο KPTV, τα κύματα κάλυψαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το γύρισαν.

Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε το ζευγάρι στο οποίο ανήκε το όχημα, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να αφαιρέσουν κάποια αντικείμενα από το εσωτερικό του. Τελικά, χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και ενός γερανού για να απομακρύνουν το αυτοκίνητο από την παραλία.

Το εντυπωσιακό είναι πως έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, ακριβώς στο ίδιο σημείο, αλλά οι οδηγοί δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό. Ή, απλά, είναι τρομερά απελπισμένοι όταν ψάχνουν για μία θέση παρκαρίσματος.

Το χειρότερο παρκάρισμα όλων των εποχών -Το άφησε στην αμμουδιά, το πήρε η θάλασσα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το χειρότερο παρκάρισμα όλων των εποχών -Το άφησε στην αμμουδιά, το πήρε η θάλασσα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ