Η κόρη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ανεβάζει στο Twitter σπάνιες φωτογραφίες με τον διάσημο μπαμπά της και συγκινεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ανεβάζει στο Twitter σπάνιες φωτογραφίες με τον διάσημο μπαμπά της και συγκινεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αναγνωρισμένος Αμερικανός σκηνοθέτης υπεύθυνος για μερικά από τα αριστουργήματα της 7ης Τέχνης όπως «Κουρδιστό Πορτοκάλι», «The Shining", «Λολίτα», «2001: A Space Odyssey» και «Μάτια ερμητικά κλειστά», έφυγε από τη ζωή τν Μάρτιο του 1999.

Για το λόγο αυτό, την επέτειο του θανάτου του, η αγαπημένη του κόρη Βίβιαν Κιούμπρικ ανέβαζε στο διαδίκτυο σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τον διάσημο πατέρα της. Η 53χρονη γυναίκα, συνόδευε σε κάθε κινηματογραφικό πλατό τον διάσημο σκηνοθέτη, καθ όλη την παιδική ηλικία και την εφηβεία της.

Η Βίβιαν Κιούμπρικ, η οποία ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της στον κινηματογράφο, ανέβασε στο Twitter υλικό από τα γυρίσματα των ταινιών συμπεριλαμβανομένων του «2001: A Space Odyssey» και «Barry Lyndon».

«Στη μνήμη του μπαμπά μου», έγραψε σχετικά «τον οποίο αγαπούσα με όλη τη καρδιά και την ψυχή μου», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ