Θρίλερ με τη διαθήκη του Μιχάλη Ασλάνη, έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του -Οι αδελφές του δεν την αποδέχονται - iefimerida.gr

Θρίλερ με τη διαθήκη του Μιχάλη Ασλάνη, έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του -Οι αδελφές του δεν την αποδέχονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι περίπου μήνες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Εκτοτε, η διαθήκη του παραμένει στα αζήτητα και οι αδελφές του αρνούνται κατηγορηματικά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να την αποδεχτούν.

Σύμφωνα με το gossip-tv, που επικαλείται το περιοδικό Ciao, αν το έκαναν θα έπρεπε αυτομάτως να αποδεχτούν και τα τεράστια χρέη που εκκρεμούσαν εις βάρος του. Αυτά τα χρέη έχουν μπλοκάρει την τύχη της διαθήκης αυτή την στιγμή, ενώ το περιβάλλον του αδικοχαμένου σχεδιαστή δηλώνει οργισμένο για το «ξεπούλημα» της περιουσίας του και του ονόματος τους, αφού τους έχουν ακούσει να λένε χαρακτηριστικά ότι «όλα βγαίνουν στο σφυρί».

Ήδη, το διαμέρισμα του Λυκαβηττού πουλήθηκε μαζί με ό,τι αυτό περιλάμβανε! Παράλληλα ντόρος γίνεται μεταξύ των επαϊόντων για τη δέσμευση ρούχων, αξίας 2.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ