Αδιάθετος, εξασθενημένος και με πυρετό ανήμερα της εορτής του ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Αδιάθετος, εξασθενημένος και με πυρετό ανήμερα της εορτής του ο Αλέξης Τσίπρας

Αδιάθετος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιάθετος, με εξασθενημένο το ανοσοποιητικό είναι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Αλέξης Τσίπρας, και όπως πληροφορείται το iefimerida.gr, από την περασμένη Παρασκευή δε λέει να τον αφήσει εντελώς ήσυχο ο πυρετός.Ωστόσο, τα τηλέφωνα στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην Κουμουνδούρου, όσο και στη Βουλή να έχουν πάρει «φωτιά».

Αγνωστο βέβαια, παραμένει το αν θα παραστεί και στις δύο προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα κομματικές εκδηλώσεις.

Υπό κανονικές συνθήκες ο κ. Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στις 6 το απόγευμα στο θέατρο Acropol, σε εκδήλωση για την Ενιαία Τιμή Βιβλίου, ενώ μία ώρα μετά είναι προγραμματισμένη και η εκδήλωση του υποψήφιου για την Δημαρχεία της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελαρίδη, στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ