Ο Σαλβατόρε Ανταμό συναντά τον Λαυρέντη στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση του IFG - iefimerida.gr

Ο Σαλβατόρε Ανταμό συναντά τον Λαυρέντη στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση του IFG

Ο Σαλβατόρε Ανταμό συναντά τον Λαυρέντη στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση του IFG
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων του στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα ο Σαλβατόρε Ανταμό, Honorary Ρatron του International Foundation for Greece (ΙFG) έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει όλες τις αξέχαστες επιτυχίες του καθώς και τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο «La Grande Roue» για τους φίλους του στην Ελλάδα, αποκλειστικά για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος IFG σε μία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 1 Απριλίου 2014. Εκεί θα συνταντήσει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

Τιμές εισιτηρίων: € 20 (Φοιτητικά) - 32 - 45 - 58 - 75 (VIP)
Προπώληση : Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,
Τηλ. +30 210 7282333, www.megaron.gr
Το IFG θα διαθέσει 40 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους.

Πληροφορίες
INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE
Τηλ. 210 6100410 Fax 210 6100416
e-mail: info@if-gr.org
www.if-gr.org

Χορηγοί: AEGEAN AIRLINES - ΟΤΕ – COSMOTE - VOLVO – HILTON

Το International Foundation for Greece

Το International Foundation for Greece ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη, με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Το Ίδρυμά μας αρχικά στοχεύει στην χρηματοδότηση και αναμόρφωση νοσοκομειακών μονάδων, στην αγορά ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, άμεση προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενός πρωτοποριακού Κέντρου Επαγγελματικού Επαναπροσδιορισμού, όπου οι πληγέντες από την οικονομική κρίση επαγγελματίες ,που έχασαν τις δουλειές τους, θα μπορούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία ,την κλίση και τη μόρφωσή τους ανάλογα με τις σημερινές επιταγές της οικονομίας και να επανέλθουν στην αγορά με νέα επαγγελματική ταυτότητα. Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το IFG έχει στο πλευρό του ανθρώπους της τέχνης, των γραμμάτων, των επιστημών και του επιχειρηματικού κόσμου με διεθνή εμβέλεια, που στηρίζουν και προωθούν το έργο του και παράλληλα θυμίζουν με τη δράση τους ότι η Ελλάδα ήταν και είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού και σημείο αναφοράς κάθε σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης δράσης του, το Ίδρυμα θέσπισε επίσης τα βραβεία «IFG AWARDS», για να τιμήσει Έλληνες εν ζωή, που προβάλλουν με το έργο τους εκτός συνόρων την Ελλάδα σε διάφορους τομείς όπως των γραμμάτων και των τεχνών ,της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, του θεάτρου και του κινηματογράφου, των ΜΜΕ καθώς και φιλανθρωπικά Ιδρύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα IFG AWARDS θα απονέμονται κάθε 3 χρόνια στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ