Ποιες είναι οι 26 χώρες που χτενίζουν γη, ουρανό και θάλασσα για να εντοπίσουν το μοιραίο Boeing [λίστα] - iefimerida.gr

Ποιες είναι οι 26 χώρες που χτενίζουν γη, ουρανό και θάλασσα για να εντοπίσουν το μοιραίο Boeing [λίστα]

Ποιες είναι οι 26 χώρες που χτενίζουν γη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις Αρχές της Μαλαισίας να αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων στη διεξαγωγή της έρευνας, για τον εντοπισμό του Boeing της Malaysia Airlines που αγνοείται από το περασμένο Σάββατο, πολλές χώρες έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στις έρευνες. Συγκεκριμένα: 26 χώρες έχουν πέσει με διάφορους τρόπους στη μάχη για το εντοπισμό του παραμικρού ίχνους της πτήσης.

Συγκεκριμένα, η βοήθεια που παρέχουν στις έρευνες, είναι είτε μέσω πληροφοριών από δορυφόρους και ραντάρ, αλλά και έρευνες από στεριά, αέρα και θάλασσα. Από τις τελευταίες χώρες που έσπευσαν σε βοήθεια είναι και η Γαλλία, με τρεις Γάλλοι αξιωματούχοι της αεροπορίας έφθασαν στην Κουάλα Λουμπούρ για να βοηθήσουν στις έρευνες για το αεροπλάνο, που έχει εξαφανισθεί εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

«Οι αξιωματούχοι θα μοιραστούν την εμπειρογνωμοσύνη τους και τις γνώσεις τους βάσει της εμπειρίας τους από την έρευνα για την πτήση 447 της Air France» αναφέρεται σε δήλωση του μαλαισιανού υπουργείου Μεταφορών.

Η πτήση 447 της Air France συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό την 1η Ιουνίου 2009, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 216 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματός της.

Οι 26 χώρες που συμμετέχουν στις έρευνες είναι:

Μαλαισία

Αυστραλία

Μπαγκλαντές

Μπρουνέι

Κίνα

Γαλλία

Ινδία

Ινδονησία

Ιαπωνία

Καζακστάν

Κιργιζστάν

Λάος

Μιανμάρ

Νέα Ζηλανδία

Πακιστάν

Φιλιππίνες

Ρωσία

Σιγκαπούρη

Νότια Κορέα

Ταϊλάνδη

Τουρκμενιστάν

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Βρετανία

ΗΠΑ

Ουζμπεκιστάν

Βιετνάμ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση Boeing Malaysia Airlines έρευνα και διάσωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ