Σουπερλίγκα με πολλά γκολ και νεύρα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -Ενα βήμα πριν από τον υποβιβασμό ο Αρης

Οι τελευταίες ελπίδες του Αρη για να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής εξαφανίστηκαν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Τάτο, αλλά στο 45΄ με το αυτογκόλ του Οικονομόπουλου το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Κάτσε, ενώ στο 87΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Αγκάνθο με δεύτερη κίτρινη.

Μία εβδομάδα μετά του συντριβή του στο Περιστέρι, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα, με το επιβλητικό 4-2 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κολοβός στο 57΄ και 74΄, ενώ σκόραραν και οι Αραβίδης (24΄), Μητρόπουλος (56΄). Ο Ροτζέριο στο 75΄ μείωσε σε 4-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιάντσης στο 86΄.

Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια

Αν και με 10 παίκτες από το 71΄ λόγω αποβολής τους Ρομάνο, ο Εργοτέλης επιβλήθηκε με 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μονακέλο (33΄), Χαντί (66΄) και Διαμαντάκος στο 90΄ με πέναλτι, ενώ για τους Αρκάδες σκόραραν οι Σανκαρέ (47΄) και Χουάνμα (68΄).Βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Πλατανιάς, που διέλυσε με 7-0 την Καλλονή στα Περιβόλια. Ο Βλαχοδήμος πέτυχε χατ τρικ 36΄,49΄,85΄), ενώ τα άλλα τέσσερα γκολ πέτυχαν, ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ στο 44΄, ο Κάταϊ στο 62΄, ο Τετέ στο 69΄ και ο Γουνδουλάκης στο 73΄ . Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζος στο 69΄.

Την 3η διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 36΄ με μονοκόματο σουτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ