Σουπερλίγκα με πολλά γκολ και νεύρα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -Ενα βήμα πριν από τον υποβιβασμό ο Αρης - iefimerida.gr

Σουπερλίγκα με πολλά γκολ και νεύρα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -Ενα βήμα πριν από τον υποβιβασμό ο Αρης

Σουπερλίγκα με πολλά γκολ και νεύρα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -Ενα βή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελευταίες ελπίδες του Αρη για να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής εξαφανίστηκαν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Τάτο, αλλά στο 45΄ με το αυτογκόλ του Οικονομόπουλου το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Κάτσε, ενώ στο 87΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Αγκάνθο με δεύτερη κίτρινη.

Μία εβδομάδα μετά του συντριβή του στο Περιστέρι, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα, με το επιβλητικό 4-2 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κολοβός στο 57΄ και 74΄, ενώ σκόραραν και οι Αραβίδης (24΄), Μητρόπουλος (56΄). Ο Ροτζέριο στο 75΄ μείωσε σε 4-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιάντσης στο 86΄.

Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια

Αν και με 10 παίκτες από το 71΄ λόγω αποβολής τους Ρομάνο, ο Εργοτέλης επιβλήθηκε με 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μονακέλο (33΄), Χαντί (66΄) και Διαμαντάκος στο 90΄ με πέναλτι, ενώ για τους Αρκάδες σκόραραν οι Σανκαρέ (47΄) και Χουάνμα (68΄).Βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Πλατανιάς, που διέλυσε με 7-0 την Καλλονή στα Περιβόλια. Ο Βλαχοδήμος πέτυχε χατ τρικ 36΄,49΄,85΄), ενώ τα άλλα τέσσερα γκολ πέτυχαν, ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ στο 44΄, ο Κάταϊ στο 62΄, ο Τετέ στο 69΄ και ο Γουνδουλάκης στο 73΄ . Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζος στο 69΄.

Την 3η διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 36΄ με μονοκόματο σουτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ