Πατέρας του 15χρονου «Αλέξη» της Τουρκίας: Ευχαριστώ τους Ελληνες που τιμούν τη μνήμη του παιδιού μου - iefimerida.gr

Πατέρας του 15χρονου «Αλέξη» της Τουρκίας: Ευχαριστώ τους Ελληνες που τιμούν τη μνήμη του παιδιού μου

Πατέρας του 15χρονου «Αλέξη» της Τουρκίας: Ευχαριστώ τους Ελληνες που τιμούν τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ένα παιδί που βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Ο θάνατος του 15χρονου Μπερικίν Ελβάν βύθισε στο πένθος την Τουρκία και ξύπνησε στην Ελλάδα μνήμες από το χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο 15χρονος που είχε τραυματιστεί από κάλυκα δακρυγόνου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο πάρκο Γκεζί, από όπου περνούσε, έχασε τη μάχη μετά από 269 ημέρες που βρισκόταν σε κώμα. Ο πατέρας του, μιλώντας στο «Εθνος» ευχαρίστησε τους Ελληνες που τίμησαν τη μνήμη του παιδιού του.

«Θέλω όλοι να θυμούνται τον γιο μου όπως τους ναυτικούς, τους στρατιώτες, τους μάρτυρες», είπε ο Σάμι Ελβάν για τον 15χρονο γιο του. «Δεν θέλω να ξεχαστεί. Εφόσον ζουν οι άνθρωποι που βγαίνουν και διαδηλώνουν στον δρόμο, θα πει ότι ζει και ο δικός μου γιος», πρόσθεσε ο άνθρωπος στον οποίο έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και οι γονείς του Γρηγορόπουλου.

«Στέλνω τα βαθιά μου χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους στην Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και που τίμησαν την μνήμη του παιδιού μου. Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα συναισθήματα. Είστε και εσείς οικογένειά μου, γιατί πάνω απ’ όλα αυτά που μετράει είναι ο άνθρωπος», πρόσθεσε ο Ελβάν, που σημείωσε πως τη ζωή του παιδιού του δεν την πήρε ο Αλλάχ, αλλά ο Ερντογάν.

«Πέρασαν 269 ημέρες και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μας. Πλέον έχω μία τεράστια οικογένεια. Και από εδώ και πέρα, το λέω μέσα από την ψυχή μου, έχω εκατομμύρια Μπερκίν. Εύχομαι ο Μπερκίν μας να γίνει για όλους ένα φως ελπίδας», κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ