Κινδυνεύει με λουκέτο το Παίδων Πεντέλης -Τελεσίγραφο από τους γιατρούς - iefimerida.gr

Κινδυνεύει με λουκέτο το Παίδων Πεντέλης -Τελεσίγραφο από τους γιατρούς

Κινδυνεύει με λουκέτο το Παίδων Πεντέλης -Τελεσίγραφο από τους γιατρούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το Ασυλο Ανιάτων, το οποίο κινδυνεύει με λουκέτο, αντιμέτωπο με το ίδιο ενδεχόμενο είναι και το Παίδων Πεντέλης. Οι γιατροί έχουν δώσει τελεσίγραφο για να δρομολογηθεί η καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλιώς θα κατεβάσουν «ρολά».

Συγκεκριμένα, ο Ιατρικός Σύλλογος απαιτεί την άμεση εξόφληση των απαιτούμενων κονδυλίων για την ασφαλή εκτέλεση του προγράμματος εφημεριών για το 2014 και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών για το Δεκέμβρη του 2013.

Παράλληλα, ζητά την άμεση καταβολή των περικοπών Μαΐου και Αυγούστου 2013 και των δεδουλευμένων υπερβάσεων των τελευταίων έξι μηνών του 2012 και ολόκληρου του 2013, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος». Αν η τακτοποίηση των συγκεκριμένων εκκρεμοτήτων δεν έχει δρομολογηθεί έως τη Δευτέρα, τότε το Παίδων Πεντέλης κινδυνεύει με λουκέτο.

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει πως δεν θα κάνουν εφημερίες, θα κλείσουν τα τακτικά, πρωινά απογευματινά και εξωτερικά ιατρεία και οι ειδικευόμενοι θα κάνουν επίσχεση εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ