Δεν βάζει μυαλό ο Κρις Μπράουν -Στη φυλακή ο τραγουδιστής που παραβίασε την αναστολή του - iefimerida.gr

Δεν βάζει μυαλό ο Κρις Μπράουν -Στη φυλακή ο τραγουδιστής που παραβίασε την αναστολή του

Δεν βάζει μυαλό ο Κρις Μπράουν -Στη φυλακή ο τραγουδιστής που παραβίασε την ανασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται πεισματικά να... καθίσει ήσυχος ο Κρις Μπράουν, όπως δείχνει και η νέα περιπέτειά του. Ο σταρ της R&B συνελήφθη στο Μαλιμπού και τέθηκε υπό κράτηση για παραβίαση της αναστολή του.

Ο 24χρονος, είχε καταδικαστεί το 2009 για επίθεση στην τότε σύντροφό του, Ριάνα. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Λος Αντζελες, ο τραγουδιστής συνελήφθη τώρα με ένταλμα για παραβίαση της σχετικής αναστολής του και κρατείται χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση.

Οι αρχές δεν διευκρίνισαν την ακριβή παραβίαση της αναστολής του Μπράουν, αλλά το TMZ.com ανέφερε ότι ο τραγουδιστής αποβλήθηκε από κέντρο αποτοξίνωσης για «παραβίαση των κανόνων». Ο 24χρονος βρισκόταν εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μετά από σχετική δικαστική εντολή, μετά από αρκετά βίαια ξεσπάσματά του. Τότε ο δικαστής τον είχε προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε παραβίαση θα τον οδηγούσε στη φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ