Πατέρας κατηγορείται για το φόνο της 24χρονης λεσβίας κόρης του και της φίλης της - iefimerida.gr

Πατέρας κατηγορείται για το φόνο της 24χρονης λεσβίας κόρης του και της φίλης της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πτώματα των δύο γυναικών ανακαλύφτηκαν στα σκουπίδια την Παρασκευή, ενώ ο πατέρας της μίας από τς νεκρές συνελήφθη, χθες, για τη δολοφονία που, τουλάχιστον ένα τμήμα της, φαίνεται να έγινε σπίτι τους.

Την πληροφορία για το μέρος του φόνου έδωσαν στα media oι τοπικές αρχές, ενώ ο ύποπτος κρίθηκε προφυλακιστέος για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων με 500.000 δολάρια εγγύηση, ως ότου του απαγγελθεί κατηγορία για το διπλό έγκλημα

Δράστης φαίνεται να είναι ο 46χρονος Τζέιμς Λάρι Κόσμπι που έμενε στο ίδιο σπίτι με το γυναικείο ζευγάρι στο Χιούστον του Τέξας. Νεκρές είναι η κόρη του Μπρίτνεϊ Κόσμπι η οποία πέθανε από χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και η Κρίσταλ Τζάκσον, μητέρα μιας πεντάχρονης κόρης, η οποία πέθανε από πυροβολισμό.

O φερόμενος ως δολοφόνος μέχρι τη στιγμή της σύλληψης του, παρουσιαζόταν καταρρακωμένος από συμβάν στα media, ενώ την Τετάρτη συμμετείχε σε ολονύχτια αγρύπνια στη μνήμη των άτυχων γυναικών. Όπως αποδείχθηκε, ο ύποπτος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικό έγκλημα, έχει συλληφθεί για επιθέσεις και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία που τον συνδέουν με το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ