Το άκρον άωτον της αστυνομικής αυστηρότητας στις ΗΠΑ -Εκοψαν κλήση για επικίνδυνη οδήγηση σε 2χρονη [βίντεο] - iefimerida.gr

Το άκρον άωτον της αστυνομικής αυστηρότητας στις ΗΠΑ -Εκοψαν κλήση για επικίνδυνη οδήγηση σε 2χρονη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλήση από την τροχαία για υπερβολική ταχύτητα δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Αν όμως ο παραβάτης είναι μόλις 2 ετών τότε, ναι, είναι χαριτωμένο.

Η Za'Dariyah Mishaw έκανε βόλτες με το νέο της παιδικό όχημα σε χώρο στάθμευσης στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ήρθε «αντιμέτωπη» με έναν αστυφύλακα.

Εκείνος, όπως γράφει η Huffington Post, ούτε λίγο ούτε πολύ, της έκοψε κλήση, ο θείος της μικρής κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του και άμεσα η είδηση έκανε το γύρο του ηλεκτρονικού Τύπου. Πώς να μη γίνει άλλωστε καθώς ο ένστολος αφού έκανε παρατήρηση στη μικρή για επικίνδυνη οδήγηση της έκοψε κλήση 4 ευρώ.

Το άκρον άωτον της αστυνομικής αυστηρότητας στις ΗΠΑ -Εκοψαν κλήση για επικίνδυνη οδήγηση σε 2χρονη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Φλόριντα επικίνδυνη οδήγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ