Αργυρό συλλεκτικό νόμισμα των 10 ευρώ εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών -Είναι αφιερωμένο στην Ελληνική προεδρία της ΕΕ - iefimerida.gr

Αργυρό συλλεκτικό νόμισμα των 10 ευρώ εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών -Είναι αφιερωμένο στην Ελληνική προεδρία της ΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκδοση αργυρού συλλεκτικού νομίσματος προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Η παράσταση του νομίσματος είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το συλλεκτικό νόμισμα θα πωλείται στο κοινό τιμή των 52,85 ευρώ, ενώ το ανώτατο όριο κοπής της έκδοσης είναι τα 5.000 νομίσματα και θα διατίθεται από την Τράπεζα της Ελλάδας από τις 31 Μαρτίου.

Η διάθεση των νομισμάτων θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, η πρώτη θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου 2014 και η δεύτερη θα ενεργοποιηθεί εφόσον υπάρχει ακόμα αδιάθετο υπόλοιπο τεμαχίων προς πώληση και θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου ως την εξάντληση των αποθεμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ