Δεν υπάρχει: Αλλη μια απίστευτη μίμηση του Ρουβά από τον Λευτέρη Ελευθερίου που από την Κυριακή έγινε ο νέος σταρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν υπάρχει: Αλλη μια απίστευτη μίμηση του Ρουβά από τον Λευτέρη Ελευθερίου που από την Κυριακή έγινε ο νέος σταρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκούσαν δύο λεπτά στη σκηνή του Your face sounds familiar για να γίνει ο Λευτέρης Ελευθερίου από αναγνωρίσιμος, θέμα συζήτησης και το νέο αστέρι. Μιμήθηκε τον Σάκη Ρουβά -καλύτερα από τον ίδιο τον Ρουβά- και κατέκτησε τους πάντες. Φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του μίμηση, αφού την είχε ξανακάνει παλαιότερα.

Η μίμηση είχε γίνει στο πλαίσιο του σίριαλ η «Γενιά των 500 ευρώ» και εκεί τον βλέπουμε με μουστάκι να κάνει τον Ρουβά ακόμα πιο απελευθερωμένος απ' ότι στη σκηνή του τηλεοπτικού σόου της προηγούμενης Κυριακής.

Η εμφανισή του στο πρωτο βίντεο αρχίζει από το 1.17 λεπτό και μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ