Και ο μάγος Γιούρι Γκέλερ στην αναζήτηση του μοιραίου Boeing: Διαφημιστικό τρικ ή όντως του ζήτησαν βοήθεια; - iefimerida.gr

Και ο μάγος Γιούρι Γκέλερ στην αναζήτηση του μοιραίου Boeing: Διαφημιστικό τρικ ή όντως του ζήτησαν βοήθεια;

Και ο μάγος Γιούρι Γκέλερ στην αναζήτηση του μοιραίου Boeing: Διαφημιστικό τρικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το αεροπλάνο της Malaysia Airlines να αγνοείται ακόμα και να μην υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για να επικεντρωθούν σε κάποιο σημείο οι έρευνες, καθημερινά ακούγονται τρελές ιδέες όπως η πρόσκληση Μαλαισιανού μάγου για τον εντοπισμό του Boeing, ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε και ο τηλεοπτικός μάγος Γιούρι Γκέλερ.

Ιδού πώς αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο τηλεαστέρας μάγος που λυγίζει κουτάλια μπροστά στην κάμερα, το γεγονός ότι του ζήτησαν τη συνδρομή του για την ανεύρεση του μοιραίου αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Και ο μάγος Γιούρι Γκέλερ στην αναζήτηση του μοιραίου Boeing: Διαφημιστικό τρικ ή όντως του ζήτησαν βοήθεια; | iefimerida.gr 0

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε να δείτε που πιστεύετε ότι έπεσε το αεροσκάφος; Πώς και γιατί, τι σας λένε τα συναισθήματα και η διαίσθησή σας. Ευχαριστώ».

Μάλιστα, συνέχισε την... επικοινωνία με τους followers του με νέα ανάρτηση «Πόσοι πιστεύετε ότι συνετρίβη και πόσοι ότι προσγειώθηκε κάπου;».

Και ο μάγος Γιούρι Γκέλερ στην αναζήτηση του μοιραίου Boeing: Διαφημιστικό τρικ ή όντως του ζήτησαν βοήθεια; | iefimerida.gr 1

Πάντως, οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι ένα διαφημιστικό τρικ για να έρθει και πάλι στο προσκήνιο ο τηλεοπτικό μάγος Γιούρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ