5 λεπτά δημοσιότητας: Ο ευρωβουλευτής Χατζημαρκάκης με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα - iefimerida.gr

5 λεπτά δημοσιότητας: Ο ευρωβουλευτής Χατζημαρκάκης με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεμένος με χοντρές αλυσίδες και με λουκέτα στα χέρια παρουσιάστηκε στην Ευρωβουλή, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης για να διαμαρτυρηθεί με αυτό τον τρόπο για τα «λουκέτα» σε εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Το σόου έγινε κατά τη συζήτηση για την έκθεση των ελεγκτών της τρόικας, που εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.
Ο κ.Χατζημαρκάκης, πρώην μέλος των Γερμανών Φιλελευθέρων, θέλησε να διαμαρτυρηθεί με αυτό τον τρόπο για τα «λουκέτα» σε εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, λόγω της ύφεσης, η οποία αποδίδεται, εν πολλοίς, στις προτάσεις οικονομικής πολιτικής που έκανε η τρόικα.
«Ποιο είναι το έργο της τρόικας στην Ελλάδα; Βάζει λουκέτο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέσσερις στις δέκα μικρομεσαίες επιχειρήσεις πάνε για κλείσιμο, όταν έχουν κλείσει ήδη τουλάχιστον 150.000».
Ο ίδιος τόνισε πως το ποσοστό ανεργίας στους νέους έφτασε στο 67%, ενώ η τρόικα «βάζει λουκέτο στη ζωή των Ελλήνων».
«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φέρεται να φώναζε ο κ. Χατζημαρκάκης ενώπιον της Ολομέλειας της Ευρωβουλής.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Χατζημαρκάκης, πριν από μερικές ημέρες, είχε εμφανιστεί στο ευρωκοινοβούλιο, φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα για να διαμαρτυρηθεί για την επεξεργασία των χημικών της Συρίας, ανοιχτά της Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ