Σε παράκρουση ο Χρυσαυγίτης Αρβανίτης έκανε τη Βουλή ρινγκ: Φώναζε στον Υψηλάντη ότι ντροπιάζει το όνομά του - iefimerida.gr

Σε παράκρουση ο Χρυσαυγίτης Αρβανίτης έκανε τη Βουλή ρινγκ: Φώναζε στον Υψηλάντη ότι ντροπιάζει το όνομά του

Σε παράκουση ο Χρυσαυγίτης Αρβανίτης έκανε τη Βουλή ρινγκ: Φώναζε στον Υψηλάντη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που θα αποφάσιζε εάν θα προτείνει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης, όταν κλήθηκε να εκφράσει τις απόψεις του για τα όσα συμβαίνουν άρχισε να μιλάει για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και άλλες υποθέσεις.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη το μέλος της επιτροπής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης, για να τονίσει ότι η υπόθεση του κ. Παπακωνσταντίνου έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και εκείνη θα αποφανθεί.

Ο βουλευτής Αρβανίτης εξαπέλυσε τότε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Υψηλάντη αποκαλώντας τον «παλιάνθρωπο» και του φώναζε «ντροπή σου τι είναι αυτά που λες. Εχεις και ένα ιστορικό όνομα και το προσβάλλεις»

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο με τον Βασίλη Υψηλάντη να απαντάει ότι εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι με τη φασιστική και ναζιστική νοοτροπία που έχεις.

Την ίδια στιγμή ο κ. Μαρκογιαννάκης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ, όταν ο κ. Υψηλάντης σηκώθηκε να φύγει από την αίθουσα, του είπε «κάτσε κάτω δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να βγούμε έξω από την αίθουσα».

Από την πλευρά του, πάντως, ο Βασίλης Υψηλάντης τόνισε ότι θα υποβάλλει μήνυση στον Μιχάλη Αρβανίτη για τα όσα του είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ