Οι «τίμιες» ψαροταβέρνες της Αθήνας -Από εκεί δεν θα φύγετε ούτε με άδειο πορτοφόλι, ούτε με στομαχόπονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι «τίμιες» ψαροταβέρνες της Αθήνας -Από εκεί δεν θα φύγετε ούτε με άδειο πορτοφόλι, ούτε με στομαχόπονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yπερτιμολόγηση και κακό τηγάνι. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που μπορούν να χαρακτηρίσουν μια ψαροταβέρνα ως κακή. Ολοι έχει τύχει κάποια στιγμή να πέσουν θύμα τέτοιων μαγαζιών, έχοντας επιστρέψει σπίτι τους με άδειο πορτοφόλι και καούρα στο στομάχι. Οι ψαροταβέρνες που παρουσιάζονται παρακάτω αν μη τι άλλo εγγυώνται ότι δεν κινδυνεύετε από τίποτα από τα δύο.

Στον Γιάννη στο Χατζηκυριάκειο, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, είναι γρήγοροι, έχει πάντα κόσμο (βασικό για ψαροταβέρνα), μπορεί να ακούσεις και καμία Χριστοπαναγία όταν ζορίζονται με την εξυπηρέτηση, αλλά το μπαρμπούνι θα σου έρθει «κύριος». Ντεκόρ λιτό, καθαρή ατμόσφαιρα και δυο σάλες, για καπνίζοντες και μη. Ψαρόσουπα θανάτου, αξίζει να την πάρεις ακόμη κι όταν σου πει πως έχει μείνει μόνο ζουμάκι, χωρίς ψαχνό. Τις ώρες αιχμής λίγη υπομονή, όλοι θα εξυπηρετηθείτε. Ιδια ποιότητα, πραμάτεια σπαρταριστή έχει και ο Καπετάνιος. Σε μια ρούγα κοντά στις γραμμές του τρένου, κάθετα στη Θηβών, στη Ρετσίνα. Χρειάζεται πλοηγός για να το βρεις αν δεν είσαι της περιοχής, όμως πήγαινε και για τη σούπα του (χρειάζεται τηλεφωνική προσυνεννόηση) αλλά και για ψητά ψάρια: στείρες, πεσκανδρίτσα, φαγκρί, σωστό ψήσιμο και αλάτι. Μπορεί να βρεις και γάμπαρη, σίγουρα γαρίδες και καραβίδες εγγύηση. Έχει και αυλή για το καλοκαίρι, στο έμπα διαλέγεις τα ψάρια σου μέσα από τη βιτρίνα με τον πάγο. Στο κέντρο, το Τριαντάφυλλο της νοστιμιάς στη στοά της Λέκκα είναι άλλη κατηγορία μεν, μεζεδάκια και μαγειρευτά και άλλα της ώρας, μικρόψαρα, όσπρια σαλάτα, φάβα, όλα τα ψαρικά όμως είναι διαλεγμένα· σαρδέλα φιλεταρισμένη χειρουργικά, γεμιστή με μαϊντανό και ψητή στα κάρβουνα, θραψαλάκι ζουμερό και γαύρος τραγανιστός, μαριδάκι και γαριδάκι. Ανοιχτά μόνο μεσημέρι. Εξαιρετικά ευγενικοί όλοι, το μετράμε ως μεγάλο πλεονέκτημα.

Δείτε τις καλύτερες ψαροταβέρνες των νοτίων προαστίων στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψάρι ψαροταβέρνα μαγαζιά τηγάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ