Πόλεμος στη ΔΗΜΑΡ: Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής, ο Βασίλης Οικονόμου - iefimerida.gr

Πόλεμος στη ΔΗΜΑΡ: Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής, ο Βασίλης Οικονόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ για την περιφέρεια Αττικής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης του αντιπροτείνει να αναλάβει ιδιαίτερα καθήκοντα στη συγκρότηση του τρίτου πόλου.

«Αντικαταστάτρια» του κ. Οικονόμου θα είναι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη.

Μάλιστα ο κ.Οικονόμου είχε διαμηνύσει πως περιμένει από τη ΔΗΜΑΡ να τον στηρίξει και είχε αφήσει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του με την αιτιολογία ότι δέχεται «πόλεμο» από το ίδιο του το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως το στρατόπεδο της ηγεσίας προσπάθησε χθες να ρίξει τους τόνους και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, και ενθάρρυνε την υποψηφιότητα του κ. Οικονόμου, παραπέμποντας στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπή.Οι σχέσεις, πάντως, του ΠΑΣΟΚογενούς βουλευτή με το εσωτερικό της Αγίου Κωνσταντίνου δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, δεδομένου ότι η πρόωρη ανακοίνωση της εν λόγω υποψηφιότητας ξεσήκωσε αντιδράσεις στην κομματική βάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ