Η Κιμ Καρντάσιαν το τερμάτισε -Απέκτησε τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν το τερμάτισε -Απέκτησε τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου προκαλώντας ερωτηματικά (επιπέδου της τηλεπερσόνας).

Στην εν λόγω φωτογραφία η Κιμ Καρντάσιαν φορά ένα στενό σομόν φόρεμα το οποίο τονίζει τα οπίσθιά της. Συγκεκριμένα τα τεράστια οπίσθιά της για το οποία πολύς λόγος έχει γίνει... Μετά τη γέννα φούντωσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την τηλεπερσόνα να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση προσθετικής γλουτών θέλοντας να τα μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μάλιστα ορισμένοι υποστήριζαν ότι η επιθυμία της Καρντάσιαν να αποκτήσει τα εντυπωσιακότερα (κατά την ίδια) οπίσθια του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που πέρα από την εγχείρηση φορά μέσα από τα ρούχα της ακόμη και μαξιλαράκια για να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα! Η τηλεπερσόνα, βέβαια, διαψεύδει τότο την υποτιθέμενη εγχείρηση όσο και τα μαξιλαράκια... Οι φωτογραφίες πάλι όχι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ