Στα Χανιά η προεκλογική πρεμιέρα για το Ποτάμι - iefimerida.gr

Στα Χανιά η προεκλογική πρεμιέρα για το Ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «Κήπο» στα Χανιά έχει διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση, για το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, επιλέγοντας να ξεκινήσει την εκστρατεία της προεκλογικής περιόδου από τον τόπο καταγωγής του.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα περιοδεύσει στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, αφού μάλλον εκτιμά ότι το νησί «κρύβει» συγκριτικά πλεονεκτήματα για το «Ποτάμι» για την έναρξη των προεκλογικών περιοδειών.
Θα ακολουθήσει η Ηπειρος, αλλά ταυτόχρονα ο νέος πολιτικός φορέας ρίχνει -και είναι αυτονόητο- το βάρος της προετοιμασίας στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου.
Την ίδια στιγμή, μια νέα οπισθοχώρηση προκαλεί φθορές στον νεοσύστατο φορέα.
Ο καθηγητής Παναγιώτης Καρκατσούλης δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι και ότι ανέλαβε να συμβουλεύσει για θέματα δημόσιας διοίκησης και απεδέχθη - όπως έχει κάνει ανιδιοτελώς τόσο ο ίδιος όπως και το ΙΝΕΡΠ (Ινστιτούτο Ερευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών).
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα/κίνηση, άρα ούτε και στο Ποτάμι. Το Ποτάμι μού είναι συμπαθές, όπως και πολλά άλλα κόμματα και κινήσεις. Μιλάω με το Ποτάμι, όπως και κατά καιρούς με άλλα κόμματα και κινήσεις (στα οποία προφανώς δεν ανήκω)» διευκρινίζει ο κ. Καρκατσούλης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι στέλεχος ή υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο που ετοιμάζει το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ