Τα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου σήμερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου σήμερα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

MILLIYET Ήταν ένα μικρό περιστέρι. Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν χθες τον Μπερκίν.

LIBERATION Η Τομπιρά κάνει γκάφα, η υπόθεση συνεχίζεται -Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του Νκολά Σαρκοζί, οι γκάφες της υπουργού Εσωτερικών και οι ευθύνες του πρώην προέδρου της Γαλλίας

LE MONDE H κυβέρνηση μπλέκεται στα καλώδια της τηλεφωνικής παρακολούθησης του Νικολά Σαρκοζί

BBC Ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Αρσένι Γιάτσενιουκ στον Λευκό Οίκο.

CNN Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη, η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και ισοπέδωσε δύο κτήρια στο Ανατολικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

REUTERS Ο Κινέζος πρωθυπουργό Λι Κεκιάνγκ δήλωσε πως η κυβέρνηση της χώρας δεν θα σπεύσει να διασώσει κάθε προβληματική επένδυση, τονίζοντας πως σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, είναι πιθανό να υπάρξουν και χρεοκοπίες.

DEUTSCHE WELLE Βίαιες διαδηλώσεις χθες στην Τουρκία, μετά την κηδεία του 15χρονου Μπερκίν. Είναι τα βιαιότερα επεισόδια που σημειώθηκαν στην χώρα μετά από τις διαδηλώσεις του περασμένου καλοκαιριού.

RUSSIA TODAY Η Ρωσία έδωσε την άδεια σε ουκρανικό αεροσκάφος παρακολούθησης να πετάξει στην περιοχή πάνω από τα σύνορα των δυο χωρών προκειμένου να επιβεβαιώσει πως δεν βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή. Δεν βρέθηκαν τελικά συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στην περιοχή που είχε «υποδείξει» κινεζικός δορυφόρος.

AL JAZEERA Ισραηλινά μαχητικά εξαπέλυσαν επιθέσεις χθες στην Λωρίδα της Γάζας, μετά τα πυρά που δέχτηκαν οι Ισραηλινοί με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τα παλαιστινιακά εδάφη.

THE TIMES Αεροπλάνα σαν κι αυτό που χάθηκε πάνω από την θάλασσα της νότιας Κίνας, αντιμετωπίζουν προβλήματα ραγισμάτων στον σκελετό τους ενώ βρίσκονται στον αέρα, είχε προειδοποιήσει πριν από έξι μήνες ομάδα εμπειρογνωμόνων.

THE GUARDIAN Το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας, είτε θα πρέπει να ξοδέψει δισεκατομμύρια προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων, είτε να αντιμετωπίσει την λήθη.

FINANCIAL TIMES Η Μόσχα θα πληρώσει το κόστος των όσων συμβαίνουν στην Κριμαία, αν δεν αλλάξει τακτική, δήλωσε χθες ο Μπαράκ Ομπάμα.

EL PAIS ΕΕ και ΗΠΑ εκφράζουν την στήριξή τους στο νέο καθεστώς του Κιέβου. RADIKAL «Αντίο, μικρέ πρίγκηπα», ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται βέβαια στον μικρό Μπερκίν που κηδεύτηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη.

ZAMAN Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτισαν χθες τον 15χρονο Μπερκίν που έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι.

HURRIYET (αγγλόφωνη έκδοση) Η Τουρκία αποχαιρέτισε χθες το 15χρονο θύμα της αστυνομίας. HABER TURK Αιματηρή νύχτα!

CORRIERE DELLA SERA Περισσότερα χρήματα στους μισθούς, λιγότεροι φόροι.

LA STAMPA Φόροι και εργασία, το κυνήγι του Ρέντσι.

THE NEW YORK TIMES Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από την κατάρρευση δύο κτιρίων στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

THE WALL STREET JOURNAL Σοκαριστική έκθεση αναφέρει πως το αεροπλάνο της Malaisia Airlines, πετούσε σχεδόν για 4 ώρες ακόμη, από την στιγμή που χάθηκε από τα ραντάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωτοσέλιδα τύπος ξένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ