Η χειρότερη selfie του κόσμου -Πώς ο πρίγκιπας Κάρολος συνέβαλε σε αυτή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η χειρότερη selfie του κόσμου -Πώς ο πρίγκιπας Κάρολος συνέβαλε σε αυτή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη selfie των Οσκαρ, που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter, τη ζήλεψαν όλοι. Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τη λήψη της, οι πάντες έχουν προσπαθήσει να βγάλουν αντίστοιχες φωτογραφίες. Η προσπάθεια μέτρια. Αλλά αυτή που έβγαλαν χθες η Τζόαν Κόλλινς και άλλοι... σταρ του βεληνεκούς της, κέρδισε και αυτή τίτλο: της χειρότερης selfie που έχει βγει ποτέ.

H συγκεκριμένη selfie βγήκε μετά το τέλος φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λονδίνο. Εκτός του ότι οι συμμετέοντες, όπως φαίνεται και απο το τελικό αποτέλεσμα, δεν είχαν καμία διάθεση να πάρουν μέρος, εκτός του ότι στην πλειοψηφία τους ήταν παντελώς άγνωστοι και δεν είχαν ούτε ίχνος λάμψης, σε σχέση με την περίφημη selfie των Οσκαρ, η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε άλλη μια ιδιαιτερότητα: αρνήθηκε να βρίσκεται σε αυτή ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος έδωσε, επίσης, το παρόν στην εκδήλωση. Υπενθυμίζεται ότι στην Ελεν Ντε Τζενέρις, δεν έφερε αντίρρηση κανείς...

Η χειρότερη selfie του κόσμου -Πώς ο πρίγκιπας Κάρολος συνέβαλε σε αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η χειρότερη selfie του κόσμου -Πώς ο πρίγκιπας Κάρολος συνέβαλε σε αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η χειρότερη selfie του κόσμου -Πώς ο πρίγκιπας Κάρολος συνέβαλε σε αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ