Πρόκληση -Στη βουλή ξοδεύουν 228 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής για γαλλικό καφέ - iefimerida.gr

Πρόκληση -Στη βουλή ξοδεύουν 228 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής για γαλλικό καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι περικοπές συνεχίζονται από παντού και ενώ διαρρέεται ότι η Τρόικα βάζει στο στόχαστρο και άλλα επιδόματα που δίνονται στο Δημόσιο, γίνεται γνωστό ότι η Βουλή σπαταλά για κάθε συνεδρίαση επιτροπής 227,79 ευρώ για καφέ και νερό.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη χθεσινή απόφαση έγκρισης του ποσού των 10.023 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής για τον καφέ και το νερό που προσφέρθηκε σε 44 συνεδριάσεις επιτροπών (συμμετείχαν βουλευτές και εξωκοινοβουλευτικοί προσκεκλημένοι).

Και ενώ βλέποντας κανείς το υπέρογκο αυτό ποσό πιστεύει ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στις επιτροπές παραγγέλνει ότι... του κατέβει στο κεφάλι η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει: Το ποσό των 228 ευρώ, κατά μέσο όρο, σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής δαπανάται για να αγορασθεί γαλλικός καφές και νερό από το Κυλικείο της Βουλής, το οποίο φαίνεται ότι χρεώνει τα προϊόνα που πουλά σε τιμές ανάλογες των κεντρικών καφέ σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ