«Μια Ελιά σε κάθε πόλη» -Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών - iefimerida.gr

«Μια Ελιά σε κάθε πόλη» -Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μια Ελιά σε κάθε πόλη». Αυτό είναι το σύνθημα των συμμετεχόντων στο εγχείρημα της Ελιάς οι οποίοι επιδιώκουν τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου, ενεργοποιώντας τους απανταχού τοπικούς πυρήνες.

Την ίδια ώρα, η άτυπη κοινή οργανωτική επιτροπή του εγχειρήματος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση στέγης για το νέο εγχείρημα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έως τώρα οι σχετικές συσκέψεις φιλοξενούνται πότε στο ΠΑΣΟΚ, πότε στα γραφεία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα στην οδό Βαλαωρίτου, προκαλώντας μεταξύ άλλων αμηχανία και λειτουργικής φύσεως προβλήματα.

Επιτελικά στελέχη της Ελιάς προσανατολίζονται στη διαμόρφωση μίας επικοινωνιακής - συντονιστικής ομάδος και όχι στον ορισμό ενός πολιτικού εκπρόσωπου, που θα αποτελούσε και το πρόσωπο - βιτρίνα του σχήματος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το αργότερο, μάλιστα, έως τις αρχές της προσεχούς εβδομάδος, θα έχει ανακοινωθεί και το μεγαλύτερο μέρος του ευρωψηφοδελτίου, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σημαντικά.

Άγνωστο, ακόμη, παραμένει κατά πόσον θα συμπεριληφθεί στην ευρωλίστα ο νυν γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Σίγουροι θεωρούνται οι Παντελής Καψής, Κυριάκος Πιερακκάκης, Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Θόδωρος Τσίκας. Ο εκπρόσωπος Tύπου του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, έχει ήδη προιδεάσει ότι εφόσον κατέβει στις Ευρωεκλογές θα παραιτηθεί της βουλευτικής της έδρας, ανεξαρτήτως της επίσημης θέσης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα του ασυμβιβάστου. Ενα πρόσωπο που έχει «κλείσει» επίσης για την ευρωλίστα, είναι η Εύα Καϊλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφεία Ελιά Μικρή πανελλαδικό δίκτυο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ