CINETROLL: Tι κάνει ο Τζέικ Γκίλενχααλ, ολόγυμνος, μαζί με έναν Έλληνα στο Έβερεστ; [εικόνες] - iefimerida.gr

CINETROLL: Tι κάνει ο Τζέικ Γκίλενχααλ, ολόγυμνος, μαζί με έναν Έλληνα στο Έβερεστ; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια λογική ερώτηση, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρα από το κρύο, τελευταία φορά που ο βραβευμένος ηθοποιός γδύθηκε πάνω σε βουνό, ήταν μαζί με τον εραστή του στο "Brokeback Mountain", προκαλώντας σάλο.

Και κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Που σημαίνει ότι το βουνό του πάει πολύ. Και το γυμνό του πάει πολύ, αν θυμηθούμε το σώμα του στον «Πρίγκιπα της Περσίας», αν και αυτή είναι μια ταινία που μάλλον ο ίδιος θα θέλει να την ξεχάσει. Προφανώς γι'αυτό αποφάσισε να ποντάρει ξανά στο βουνό που του κάθεται πιο σιγουράκι. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το ψηλότερο του κόσμου, που κάνει το Brokeback... σκόνη. Κι όταν σε αυτό το βουνό, τον ανεβάζει ένας από τους περιζήτητους Ευρωπαίους σκηνοθέτες, ο Ισλανδός Μπαλτάζαρ Κορμακούρ, που πηγαινοέρχεται δημιουργικά ανάμεσα στην πατρίδα του («101 Ρέικιαβικ», «Τhe Deep») και τις ΗΠΑ («2 Guns»).

O οποίος αυτή τη φορά, τον ανεβάζει μαζί με την Έμα Γουότσον, τον Τζος Μπρόλιν, αλλά και τον ελληνικής και νορβηγικής καταγωγής, ηθοποιό του Βασιλικού Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, Δημήτρη Γκορίτσα, στην κορυφή του Έβερεστ. Με σκοπό να αφηγηθεί, σε θεαματικό 3D, μια αληθινή ιστορία που κατέληξε σε καταστροφή και το θάνατο 8 ορειβατών το 1996 όπως περιγράφεται στο βιβλίο «Into Thin Air». O Γκορίτσας (στην παρακάτω φωτό) παίζει τον τραγικό ρόλο του Στιούαρτ Χάτσισον, που βρήκε δύο από τους ορειβάτες ετοιμοθάνατους και ανίκανους να κινηθούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή από το να τους αφήσει εκεί.

CINETROLL: Tι κάνει ο Τζέικ Γκίλενχααλ, ολόγυμνος, μαζί με έναν Έλληνα στο Έβερεστ; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
CINETROLL: Tι κάνει ο Τζέικ Γκίλενχααλ, ολόγυμνος, μαζί με έναν Έλληνα στο Έβερεστ; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το βιβλίο "Into Thin Air" είναι η αφήγηση των γεγονότων από έναν επιζώντα της καταστροφής, τον Τζον Κρακάουερ, ενώ ο Γκίλενχααλ υποδύεται τον αρχηγό της μίας από τις δύο αποστολές που βρέθηκαν αντιμέτωπες με την φονική καταιγίδα. Τον 40χρονο Σκοτ Φίσερ, που δεν κατάφερε να επιβιώσει, ενώ η σωρός του παραμένει ακόμα και σήμερα στην τοποθεσία του θανάτου του, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του.

CINETROLL: Tι κάνει ο Τζέικ Γκίλενχααλ, ολόγυμνος, μαζί με έναν Έλληνα στο Έβερεστ; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ