Ρένα Δούρου: Πού έχει βάλει τα λεφτά ο Γιάννης Σγουρός;

«Μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη και να τον ρωτήσετε γιατί επαίρεται γι' αυτό το πλεόνασμα; Δεν το ρωτάει κανένας. Λέει ότι έχει πλεόνασμα και δεν του λέει κανένας αυτό το αποθεματικό λες και είσαι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ας πούμε, ΕΠΕ, από πού το βρήκες;»

Ετσι ξεκίνησε η επίθεση της υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, στο πρωινό του Mega, εναντίον του νυν περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρού.

«Να έχεις κάνει μόνο 12,5% έργων, να έχεις εκτελέσει από αυτά που έχεις αναγγείλει σε μια περίοδο και σε μια περιοχή που οι διεθνείς οργανισμοί λένε ότι έχει ανθρωπιστική κρίση. Πού τα έχει βάλει τα λεφτά; Στο μούσκιο; Δηλαδή αντί να φτιάξει υποδομές.

Εγώ δεν λαϊκίζω και το ξέρετε πολύ καλά ότι ουδέποτε φλερτάρω με τον λαϊκισμό. Δεν είπα να στηθεί στην πλατεία Συντάγματος ή στην πλατεία Καλυβίων και να μοιράζει μακαρόνια και να φωνάξει και τις κάμερες και να λέει ''τι ευαίσθητος περιφερειάρχης που είμαι'', αλλά εδώ έχουμε χάσει κάθε έννοια κοινής λογικής. Είναι δυνατόν αντί να φτιάξεις αναπτυξιακές υποδομές, μόνιμες θέσεις εργασίας και να μην έχουμε αυτό το σκλαβοπάζαρο των ΜΚΟ με τα πεντάμηνα να βγαίνει και να λέει ''ψηφίστε με γιατί εγώ δεν εκμεταλλεύτηκα και δεν επένδυσα τα χρήματα'';», είπε η Ρένα Δούρου, μιλώντας το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι σε περίπτωση ήττας της θα έχει χάσει η Περιφέρεια Αττικής και η πατρίδα, αλλά δήλωσε αποφασισμένη να παλέψει για την αυτοδιοίκηση, ενώ εκτίμησε ότι ακόμα και αν ηττηθεί θα παραμείνει ως περιφερειακή σύμβουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ