WC-TV: Το σίριαλ της δεκαετίας - Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ σε ροκ έπος για τη Νέα Υόρκη του 70 - iefimerida.gr

WC-TV: Το σίριαλ της δεκαετίας - Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ σε ροκ έπος για τη Νέα Υόρκη του 70

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Sex drugs & rock n' roll σε εβδομαδιαία δόση, με την σεναριακή υπογραφή του παραγωγού και σεναριογράφου των «Sopranos» και του «Λύκου της Wall Street», Τέρενς Γουίντερ.

Τα όρια μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα, με την τελευταία να αναδεικνύεται σε πόλο έλξης των δημιουργών, αλλά και των απαιτητικών θεατών. Μετά το παρά πάνω από επιτυχημένο, πανάκριβο γκανγκστερικό «πείραμα» του «Boardwalk Empire» από το HBO που οδεύει στον πέμπτο κύκλο των επεισοδίων της, ο Μάρτιν Σκορσέζε που σκηνοθέτησε τον «πιλότο» της σειράς και εκτελεί χρέη παραγωγού ξαναχτυπά.

Μαζί με τον δημιουργό του «Boardwalk Empire», Τέρενς Γουίντερ που το όνομα του υπέγραψε τόσο τους θρυλικούς «Sopranos» όσο και το σενάριο του «Λύκου της Γουόλ Στριτ». Κι αν κάποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία μετά τα παραπάνω, για τον ευπρόσδεκτα «βρώμικο» χαρακτήρα του νέου εγχειρήματος τους, στο οποίο ο Σκορσέζε θα σκηνοθετήσει ξανά το πιλοτικό επεισόδιο, πάλι για το HBO. το όνομα του τρίτου μέλους της «συμμορίας» πίσω από τη σειρά, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα.

Η αυτού μεγαλειότητα του rock n' roll Μικ Τζάγκερ είναι ο τρίτος παραγωγός της σειράς που ακόμα δεν έχει όνομα, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει την προβολή της το καλοκαίρι και θα αφηγείται μια ιστορία sex, drugs & rock n' roll στην κολασμένη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70. Με επίκεντρο τον ιδιοκτήτη μιας δισκογραφικής εταιρείας που προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο, ψάχνοντας τον καινούργιο ήχο που θα κάνει θραύση, την ώρα που η punk και η disco αρχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο. Μια εκρηκτική συνεργασία ανάμεσα σε δύο θρύλους, για μια θρυλική εποχή που τους φέρνει για δεύτερη φορά μαζί, μετά το ντοκιμαντέρ "Shine a Light" που ο Σκορσέζε σκηνοθέτησε για τους Rolling Stones το 2008.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ