Παραλήρημα πάστορα για το Frozen της Disney: «Ειναι έργο του σατανά και προάγει την ομοφυλοφιλία» - iefimerida.gr

Παραλήρημα πάστορα για το Frozen της Disney: «Ειναι έργο του σατανά και προάγει την ομοφυλοφιλία»

Παραλήρημα πάστορα για το Frozen της Disney: «Ειναι έργο του σατανά και προάγει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κέρδισε 2 Οσκαρ στην πρόσφατη απονομή, ωστόσο για τον παθιασμένο πάστορα Κέβιν Σβάνσον, το Frozen είναι έργο του σατανά και έχει ως σκοπό να οδηγήσει τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αμερικανός πάστορας – celebrity επεσήμανε ότι η ταινία αποσκοπεί στο να κατηχήσει τα παιδιά στην ύπαρξη ομοφυλόφιλων και αντιμετωπίζει την ομοφυλοφιλία και την κτηνοβασία ως κάτι φυσιολογικό.

Μάλιστα, μέσω της εκπομπής ρώτησε τους ακροατές του «Πώς πολλοί Χριστιανοί παίρνουν τα παιδιά τους να δουν την ταινία Frozen, που παράγεται από μια οργάνωση που είναι πιθανώς μία από τα πιο φιλο-ομοφυλοφιλικές οργανώσεις της χώρας;»

Αν και δεν αναφέρει συγκεκριμένες σκηνές στην ταινία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του, ο Σβάνσον στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι σκέφτονται "ξέρεις, νομίζω ότι αυτή η χαριτωμένη ταινία πρόκειται να κατηχήσει την 5χρονη κόρη μου να γίνει λεσβία ή να δει την ομοφυλοφιλία ή κτηνοβασία ως κάτι φυσιολογικό". Αναρωτιέμαι αν ο μέσος γονέας που θα δει το «Frozen» σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο».

Μάλιστα, ο Σβάνσον αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση της Disney να διακόψει την χρηματοδότηση για τους Προσκόπους της Αμερικής, λόγω των αντι-ομοφυλοφιλικών μεθόδων τους.

«Υποθέτω η πλειοψηφία των Αμερικανών γονέων δεν θέλουν τα μικρά αγόρια τους να μετατραπούν σε σοδομίτες. Η εικασία μου είναι ότι το 60% έως 70% από αυτούς θα πει: "αυτό θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου"» συνεχίζει στο ραδιοφωνικό παραλήρημά του.

Ακούστε τα αποσπάσματα από την εκπομπή του εδώ και εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ