Απόστολος Ρουβάς, ο αδελφός του Σάκη είναι μπάρμαν στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόστολος Ρουβάς, ο αδελφός του Σάκη είναι μπάρμαν στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Απόστολος είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Ρουβά και μέχρι σήμερα έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία.

Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ από τα περασμένα Χριστούγεννα εργάζεται ως μετρ στο νεανικό και hip εστιατόριο «Rock & Balls», στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι. «Αδελφός του Σάκη; Πώς το καταλάβατε;» απαντά -πάντα με την ίδια συστολή- κάθε φορά που κάποιος θαμώνας τον αναγνωρίζει. Βέβαια, ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς προτιμά σαφώς να περνά απαρατήρητος, θεωρώντας ότι τα συγγενικά του πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτά, δεν έχουν καμία θέση στη δουλειά του.
Πολλές φορές πελάτες που τον βλέπουν στο εστιατόριο νομίζουν ότι έχουν μπροστά τους τον Σάκη αυτοπροσώπως. Τις προάλλες, μάλιστα, μια νεαρή "ρουβίτσα" άρχισε να φωνάζει: "Θεέ μου, ο Σάκης! Είναι εδώ ο Σάκης!".
Ο Απόστολος Ρουβάς, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί. Υστερα από την απλή γυμναστική ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβάς Σάκης αδελφός μπάρμαν απόστολος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ