Το περιοδικό Spiegel παρουσιάζει τον Πούτιν ως επιβλητικό γίγαντα: «Ποιος θα τον σταματήσει;» - iefimerida.gr

Το περιοδικό Spiegel παρουσιάζει τον Πούτιν ως επιβλητικό γίγαντα: «Ποιος θα τον σταματήσει;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως επιβλητικό γίγαντα εμφανίζει το περιοδικό Spiegel τον ηγέτη της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο εξώφυλλό του, ο οποίος με την εμπρηστική του επέμβαση στο Κίεβο προκάλεσε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή κρίση του 21ου αιώνα.


Την ίδια στιγμή, στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού ο Μπαράκ Ομπάμα, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, παρουσιάζονται μικροσκοπικοί και νάνοι μπροστά του, μοιάζοντας ανίσχυροι να σταματήσουν τα σχέδια του Πούτιν.

Η εξωφυλλική φωτογραφία συνοδεύεται με τον επιβλητικό τίτλο: «Ο εμπρηστής: Ποιος θα σταματήσει τον Πούτιν;».
«Η ρωσική επέμβαση στην Κριμαία οδήγησε στην μεγαλύτερη κρίση της ηπείρου του αιώνα. Σχεδόν 25 χρόνια μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, έφερε αντιμέτωπους τη δύση και την ανατολή. Η κυβέρνηση του Κιέβου είναι αβοήθητη και οι ηγέτες της Δύσης διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αυτοκράτορα της Μόσχας. Ποιος θέλει και ποιος μπορεί να σταματήσει τον Πούτιν;» αναφέρει το περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ