Πρακτορείο υπερηφανεύεται γιατί προσλαμβάνει μοντέλα κοντά, με πολύχρωμα μαλλιά και κανονικό βάρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρακτορείο υπερηφανεύεται γιατί προσλαμβάνει μοντέλα κοντά, με πολύχρωμα μαλλιά και κανονικό βάρος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο πρακτορείο μοντέλων, το Anti-Agency, στο Λονδίνο υπερηφανεύεται γιατί υπέγραψαν σε αυτό μοναδικά, παθιασμένα άτομα των οποίων η πρώτη προτεραιότητα δεν είναι να γίνουν μοντέλα.Ψηλή, λεπτή, και εκθαμβωτικά όμορφη είναι τα κλισέ που θα περίμεναν οι περισσότεροι από ένα μοντέλο. Ορισμένα μοντέλα που εργάζονται ως επαγγελματίες, έχουν αρχίσει ωστόσο να σπάνε τα στερεότυπα, φέρνοντας το προσωπικό τους στυλ και τις μοναδικές προσωπικότητες τους στον κόσμο της υψηλής μόδας. Μοντέλα όπως η Chloe Norgaard, με τα πολύχρωμα μαλλιά της να θυμίζουν ουράνιο τόξο έχει γίνει η μούσα διάσημων σχεδιαστών. «Δεν έχουμε απαιτήσεις για το μέγεθος και το ύψος. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα», αναφέρει η μια εκ των ιδρυτών Pandora Lennard.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ