WC-TV: Ήταν ο γιος σου ο Χίτλερ στην προηγούμενη ζωή του; Τώρα έχεις την ευκαιρία να το μάθεις [βίντεο] - iefimerida.gr

WC-TV: Ήταν ο γιος σου ο Χίτλερ στην προηγούμενη ζωή του; Τώρα έχεις την ευκαιρία να το μάθεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

..εκτός κι αν δε θες που είναι κατανοητό. Ή εκτός αν σε λένε ΤΑΖ ή ακόμα χειρότερα Ρόζμαρί. Το παιδί σου είναι το Μωρό της Ρόζμαρι οπότε και πρέπει πραγματικά να ανησυχείς που μιλάει αραμαϊκά από τα 6 του.

Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις τώρα υπάρχει τρόπος να λύσεις πολλά μυστήρια γύρω από την ανεξήγητη συμπεριφορά του παιδιού χωρίς να τρέχεις σε ψυχολόγους, που θα ήταν η πιο λογική κίνηση. Άσε που οι ψυχολόγοι κοστίζουν και δεν σε κάνουν ποτέ διάσημο. Σε αντίθεση με το τηλεοπτικό σόου «Ghost Inside My Child» («Το φάντασμα Μέσα στο Παιδί Μου») που ετοιμάζεται δριμύτερο για την δεύτερη τηλεοπτική σεζόν του, μετά το σουξέ που του εξασφάλισαν οι επικριτές του την πρώτη σεζόν.

Ένα reality με πρωταγωνιστές παιδιά, τα οποία οι στοργικοί γονείς τους, εκθέτουν μπροστά στο φακό και σε μια ομάδα «ειδικών» για να αποφανθούν αν το ανήλικο είναι πραγματική περίπτωση μετενσάρκωσης. Ούτως ώστε να στιγματιστεί ως ορίτζιναλ φρικιό για όλη την εφηβική και όχι μόνο ζωή του. Η ομάδα παραγωγής διεξάγει συνεντεύξεις με διάφορα «περιστατικά» πριν καταλήξει στις υποθέσεις που θα αναλάβει ανάμεσα στα οποία υπάρχουν μερικές στάνταρ ενδείξεις:

Ενήλικη συμπεριφορά και αφύσικες δεξιότητες. Προφανώς η λογική εξήγηση του να είναι ιδιοφυΐα, αποκλείεται.

Συγκεκριμένες αναμνήσεις από το παρελθόν που εκφράζονται με προτάσεις όπως «όταν ήμουν στο τρένο». Προφανώς, η λογική εξήγηση του να άκουγε το τραγούδι της Βίσση «Το τρένο» στο ραδιόφωνο αποκλείεται.

Τραυματικές μνήμες σαν την περίπτωση ενός παιδιού που θυμόταν να βρίσκεται στον βομβαρδισμό της Οκλαχόμα το 1955. Προφανώς η λογική εξήγηση του να το είδε στην τηλεόραση αποκλείεται.

Γνώση ξένων γλωσσών που δεν έχει διδαχτεί. Όπως ένας 6χρονος που μπορούσε να μεταφράσει τις ομιλίες του Χίτλερ. Πάλι καλά που δεν μπορούσε να μεταφράσει και την Μάρλεν Ντίτριχ, γιατί τότε θα ήταν και ναζί και αδελφή.

Νυχτερινοί τρόμοι. Προφανώς η λογική εξήγηση του να παρακολούθησε ένα βραδινό δελτίο ειδήσεων αποκλείεται.

Μακάβρια σχέδια ζωγραφικής και θανάτου. Προφανώς η λογική εξήγηση του να χρειάζεται η επέμβαση παιδοψυχιάτρου αποκλείεται.

Αναμνήσεις από την μεταβατική περίοδο ανάμεσα στη μία ζωή και την άλλη. Πολλά παιδιά λένε στους γονείς τους ότι τους παρακολουθούσαν από ένα παράθυρο στον ουρανό πριν γεννηθούν. Προφανώς η λογική εξήγηση του να προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να πούνε στους γονείς τους πως τους επέλεξαν και τους αγαπούν προκειμένου να πάρουν χαρτζιλίκι, αποκλείεται.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στοwww.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ