Ραγδαία αύξηση του τουρισμού των ομοφυλόφιλων -Στην Ελλάδα η Μύκονος θεωρείται ιδιαίτερα gay friendly προορισμός - iefimerida.gr

Ραγδαία αύξηση του τουρισμού των ομοφυλόφιλων -Στην Ελλάδα η Μύκονος θεωρείται ιδιαίτερα gay friendly προορισμός

Ραγδαία αύξηση του τουρισμού των ομοφυλόφιλων -Στην Ελλάδα η Μύκονος θεωρείται ι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις σημαντικές τάσεις που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, ΙΤΒ, είναι η ραγδαία ανάπτυξη του «gay- τουρισμού». Οπως αναφέρει και η Deutsche Welle ο gay ή LGBT (lesbians, gay, bisexual, trans gendered) τουρισμός, όπως αποκαλείται στη διεθνή αγορά, αφορά αποκλειστικά στα ομοφυλόφιλα άτομα που πραγματοποιούν ταξίδια σε φιλικούς για τη «διαφορετικότητά» τους προορισμούς.

Στην Ελλάδα το νησί της Μυκόνου θεωρείται ιδιαίτερα gay friendly προορισμός, όπως παρατηρεί ο Ράσελ Λορντ από την Kenes-Tours. «Όταν μπαίνουν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες σε ξενοδοχείο και ζητούν ένα διπλό κρεβάτι, θα πρέπει η reception να ανταποκρίνεται στην επιθυμία τους και όχι να δίνει δωμάτιο με δύο κρεβάτια» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λορντ.

Στους φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους προορισμούς ανήκουν οι ΗΠΑ, τα ελληνικά νησιά, η Αυστραλία και η Ισπανία, όπου φέτος θα γίνει το ετήσιο συνέδριο του ILGTA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ